nmh - Logo
Menu

Guides

Forums Craft malting in the nordics

This category contains 4 topics, and was last updated by  Marc Myers 2 years, 2 months ago.

    • Forum
    • Topics
    • Posts
    • Freshness
    • Growers guide – community page
      Welcome to the growers guide community! We hope you enjoy using the online E-book and growers guide. The guide should help you in developing your field skills for growing malting quality Barley in Norway (and in the Nordics). Please feel free to post any questions to this community and we will do our best to help you grow the best quality malting Barley in Norway!
    • 2
    • 2
    • 2 years ago

       Marc Myers

    • Malt production
      An open resource for all members to discuss malt systems and there availability, price and suitability to the market, traditional malting and home based micro malting. Additional discussions will be provided on malt house operations and best practices within managing the grain supply, storage, production routines and finally cleaning and packaging of finished malts for the market.
    • 2
    • 2
    • 2 years, 2 months ago

       Marc Myers

Upcoming Events

Facebook


Kjære godtfolk, akkurat idet jeg var igang med å stikke over ølet i flaske så fikk jeg innpass i denne gruppe. Vil derfor dele min erfaring med å bruke absinthium - vær varsom. Jeg hev oppi 100g tørket malurt og tenkte å gjøre dette for å prøve å se om jeg kunne finne igjen smaken/lukten. Etter tre dager så testen jeg ladningen, fyttikatta det ble bitre greier. Brukte vanlig bakegjær og den gikk fra 10.70 til 1025 på to dager. Skål og god kveld ... See MoreSee Less

Kjære godtfolk, akkurat idet jeg var igang med å stikke over ølet i flaske så fikk jeg innpass i denne gruppe. Vil derfor dele min erfaring med å bruke absinthium - vær varsom. Jeg hev oppi 100g tørket malurt og tenkte å gjøre dette for å prøve å se om jeg kunne finne igjen smaken/lukten. Etter tre dager så testen jeg ladningen, fyttikatta det ble bitre greier. Brukte vanlig bakegjær og den gikk fra 10.70 til 1025 på to dager. Skål og god kveld

Mathias Harr, Erling Bøhn Hilstad and 4 others like this

Kjetil NybøSkrev feil med tørrhumlet, var vel mer en flameout.

2 weeks ago   ·  1
Avatar

Tomislav MaifadaTESTIMONI AV ET LÅN MOTTATT E-post: lydiamouyet@gmail.com E-post: lydiamouyet@gmail.com Hei frue og mr Alle snakker bare om fru Lydia MOUYET på forum og Facebook, en bestemt utlåner, som jeg også bestemte meg for å gå til henne. I begynnelsen tenkte jeg ikke et øyeblikk, men min nysgjerrighet min fart prøvde, men endelig kunne jeg få dette lånet at min vei ut av denne dødsrederen der jeg bodde denne damen, er uvanlig, ærlig og seriøs. Kontakt henne om du trenger et lån fra en ærlig og seriøs person. Renten er 2% pr År. Her er hans e-postadresse: lydiamouyet@gmail.com Her er områdene hvor hun kan hjelpe deg: * Finansiell * Boliglån * Investeringslån * Auto lån * Gjeldskonsolidering * Innløsning kreve dine forespørsler. * Personlig lån du sitter fast Kontakt henne hvis du virkelig har et økonomisk behov: E-post: lydiamouyet@gmail.com Det er innså at jeg gjør dette vitnesbyrdet om å øke sin kundekreds og også hjelpe de som er i økonomiske problemer. Gud velsigne oss. ASTRAL KREDIT. En bank for alle. E-post: lydiamouyet@gmail.com E-post: lydiamouyet@gmail.com For mer informasjon om din låneansøkning.

2 weeks ago
Avatar

Kjetil NybøSkambeist, måtte troll ta deg av dage

2 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook


Craft Maltsters Guild added 2 new photos.

Our flat base malt flavor map is back in stock & our newly published Quality & Safety Manual is now available in our online store! Order yours today: bit.ly/CMGshop
... See MoreSee Less

Our flat base malt flavor map is back in stock & our newly published Quality & Safety Manual is now available in our online store! Order yours today: http://bit.ly/CMGshop

Craft Maltsters Guild updated their cover photo. ... See MoreSee Less


View more feeds